sâmbătă, 15 septembrie 2012

Prima aparitie pe un blog

Ancuța

Ancuța este o fetiță foarte drăgălașă care la doar trei anișori a fost diagnosticată cu autism sever, un diagnostic care a însemnat începutul unei lupte zilnice pentru a învinge această boală.


Micuța face terapie la un centru ABA din Focșani, câte trei ore în fiecare zi: doua ore de terapie de grup și o oră de terapie individuală. Însă pentru ca terapia să aibă rezultate bune ar fi necesar ca Ancuța să facă terapie și acasă, sprijinită de un terapeut. Din păcate însă aceste ore ar însemna un efort financiar peste posibilitățile părinților. Pe lângă terapia ABA, un copilaș cu autism are nevoie și de alte ore de logopedie și kinetoterapie, care înseamna cheltuieli suplimentare foarte mari.

De aceea Ancuța are nevoie de sprijinul nostru! Orice donație înseamnă mai multe ore de terapie și mai multe șanse ca Ancuța să facă progrese cât mai mari.


Doar cu sprijinul nostru Ancuța va putea învinge autismul, pentru a se putea bucura de o copilărie fericită și de o viață normală! Vă rog să fiți alături de ea în această luptă!

Modalități prin care o puteți susține pe Ancuța:

- donații în contul deschis de mama ei, Manuela Gica Stanciu, la Banca Transilvania:

RO80BTRL01001201N49734XX (lei).

Pentru Ancuța orice sprijin contează! Împreună o putem ajuta să învingă această boală!

sursa: Blog Piticul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu